spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentGorjean condamnat pentru consum de droguri și conducerea autovehicului sub influenţa substanţelor...

  Gorjean condamnat pentru consum de droguri și conducerea autovehicului sub influenţa substanţelor cu efect psihotrop

  Un gorjean a fost condamnat de Tribunalul Gorj pentru consum de droguri și conducerea autovehicului sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Ovidiu-Andrei Şerban a primit o pedepsă de un an și jumătate de închisoare.

  „Condamnă pe inculpatul Şerban Ovidiu-Andrei, după cum urmează: – la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept, faptă prev. şi ped. de art. 4 alin. (1) din Legea nr. 143/2000. – la pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 2 Cod penal. În baza art. 39 alin. 1 lit. b C.pen., contopește pedepsele aplicate prin prezenta şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 1 an și 4 luni închisoare, la care adaugă un spor de 2 luni, reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsă, rezultând astfel o pedeapsă 1 an și 6 luni închisoare“, a stabilit instanța de judecată a Tribunalului Gorj.

   

  Va munci în folosul comunității

   

  Pedeapsa va fi executată cu suspendare. „În baza art. 91 C.pen., dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C.pen“, a hotărât Tribunalul Gorj.

  Tânărul a mai fost obligat să muncească în folosul comunității, în cadrul Direcției de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu sau la Edilitara Public pe o perioadă de 60 de zile. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: