spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentHoră în mijlocul drumului, în ziua de Paște. Polițiștii au aplicat amenzi

  Horă în mijlocul drumului, în ziua de Paște. Polițiștii au aplicat amenzi

  Zeci din localnici dintr-un sat al comunei Peștișani au participat la o horă chiar în mijlocul drumului. Un echipaj de poliție a sosit la fața locului și a stricat distracția petrecăreților. Trei persoane, din rândul muzicanților, au fost amendate.

  „La noi a venit iepurașul foarte încărcat! Datorită faptului ca am îndrăznit să sfidăm legile prostiei și ale manipulării internaționale. Aseară am făcut o cântare pe terasa barului sătesc (în aer liber) și toată lumea s-a simțit super bine și chiar eram fericiți după o lunga perioadă în care nu am trai, până când un cetățean onest și cinstit (Să-i dea Dumnezeu sănătate) a sunat la 112 și a venit un echipaj de poliție deosebit de zelos. Și țin să-i mulțumesc domnului agent GUGU MARIAN (să-i dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului) ca a intervenit în forță și că nu a chemat trupele de mascați să ne legitimeze și să ne pună la pământ pe toți, că de eram niște infractori deosebit de periculoși și inconștienți, că putem muri toți de COVID 19. Și ca urmare, dumnealui a trimis toată lumea acasă și și-a făcut meseria în mod exemplar și vitejesc, scriind procesele verbale datorită Sfântului Google ca articolele de lege e cam grele. Drept urmare, după intervenție, ne-am ales cu cu amenda minimă ca așa a zis domnul agent, care a fost om de omenie, 7.000 de lei amenda și multe persoane cenzurate și trimise pe cușca, că nu au voie sa fie liberi și fericiți“, a transmis pe Facebook unul dintre lăutarii amendați.

  Polițiștii au aplicat trei amenzi

  Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a anunțat că au fost aplicate trei amenzi de câte 7.000 de lei: „În seara zilei de 2 mai a. c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020“.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. De ce mințiți cu nerușinare derbedeilor
   Nu era nimeni in drum Rușine sa va fie
   Barul satului are un spațiu foarte mare de terasa
   De ce nu Spune-ți adevarul niciodată
   Hoților Rușine sa va fie
   Doar pentru simplu fapt ca niște oameni simpli se distrează și ei după atâta amar de timp voi Săriți pe ei ca pe niște animale
   Doar corupția e devină păcat ca nu mai avem un dictator sa va scoată toată hoția asta din cap și minciuna și de a dărâma pe cei ce vor sa încapă un business nou
   Hooooo atât am avut de spus ??

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: