spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentÎncă cinci rețineri în scandalul de la Țicleni

  Încă cinci rețineri în scandalul de la Țicleni

  Noi rețineri în scandalul din Țicleni. Alte cinci persoane au fost reținute, în urma scandalului din spațiul public, unde mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare.

  ‘La data de 12 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni, în urma activităților desfășurate în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, față de trei persoane de sex bărbătesc de 24,29 și 32 de ani, toți din orașul Rovinari, un tânăr de 23 de ani, din comuna Fărcășești și un altul de 21 de ani, din comuna Bâlteni.

  Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Rovinari și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

  La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, față de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bâlteni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

  La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, pe raza localității, mai multe persoane, contituite în două grupuri adverse au fost implicate într-un conflict stradal, aplicându-și lovituri reciproc și manifestându-se violent, cauzând, astfel, tulburarea ordinii și liniștii publice.

  Polițiștii care au intervenit au folosit mijloacele din dotare pentru stoparea actelor de violență, încătușarea și conducerea la sediul poliției a mai multor persoane de sex bărbătesc, de pe raza localităților Rovinari, Fărcășești, Bâlteni, Telești, identificate la fața locului, printre care și bărbatul reținut de polițiști’, a transmis IPJ Gorj.

  Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea tuturor participanților la săvârșirea acesteia și luarea măsurilor legale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!