spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentÎncepe judecarea traficaților care vindeau droguri la poarta liceelor

  Începe judecarea traficaților care vindeau droguri la poarta liceelor

  Tribunalul Gorj a admis rechizitoriul privind trimiterea în judecată a mai multor traficanți de droguri care le puneau în vânzare la poarta unor licee din Târgu Jiu. Este vorba de Mihalache Alin-Cristian, Zis „Jamal”, Cercel Robert-Nicușor, Zis „Suliță/Schelet, Drondoe Dumitru Dragoș, Zis „Pisică”, Epure Ionuţ-Robert, Zis „Robi/Grasu”, Cocor Viorel-Robert, Zis „Poștașu”, Făget Emilian-Gabriel Zis „Emi Țiganu”, Cojocaru Alexandru-Emilian, Zis „Cojo”, Mitrache Marian-Mihai, Zis „Jon”. Aceștia sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

  Substanțele psihotrope erau cumpărate din Craiova

  Conform rechizitoriului, un grup infracțional era coordonat de „Jamal“. Membrii grupării se deplasau regulat la Craiova de unde achiziționau diverse cantități de produse susceptibile de a avea efecte psihotrope, care erau porționate și puse în vânzare la diverși consumatori din Târgu Jiu. Prețul era de 50 de lei pentru un pachețel. Cumpărători era în special adolescenți, elevi de liceu.

  În Târgu Jiu a mai funcționat un grup de acest fel, coordonat de „Poștașu“, care comercializa produse de aceeași categorie. Cele două grupări colaborau.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: