spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentIncredibil! Scandal chiar la uşa Poliţiei Locale

  Incredibil! Scandal chiar la uşa Poliţiei Locale

  Un cetăţean din Târgu-Jiu a depus plângere la adresa unui echipaj de poliţie locală, după ce mai mulţi tineri au deranjat nestingheriţi ordinea publică chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Cetăţeanul susţine că acest lucru se întâmplă în fiecare noapte, iar oamenii legii nu iau nicio măsură pentru a elimina fenomenul. Mai mult decât atât, poliţiştii i-ar fi promis că îi dau amendă dacă mai sună să reclame astfel de evenimente.

  politia-locala

  Scandal chiar în uşa Poliţiei Locale. Acest lucru se întâmplă în fiecare noapte, în zona Pieţei Mici, lângă sediul Poliţiei Local, unde mai mulţi tineri se strâng şi încep petrecerea până la orele dimineţii. Cetăţenii din zonă sunt nemulţumiţi de acest lucru, susţinând că aceştia fac gălăgie, mizerie şi consumă băuturi alcoolice. „Seară de seară, noapte de noapte, pe acea scară, se strânge un grup de cca. 20-25 de oameni. Grupul este orchestrat de câţiva oameni de etnie romă. Nu numai pe mine mă deranjează, ci tot cartierul. Consumă băuturi alcoolice, strigă, vorbesc indecent, dar nu până la 12, până la trei dimineaţa, de multe ori până la ora patru”, a declarat Puiu Diaconescu.

  puiu-diaconescuCum poliţiştii locali nu s-au autosesizat, deşi petrecerile nocturne se ţineau chiar sub nasul lor, un localnic al zonei a reclamat ofiţerului de serviciu evenimentul. Răspunsul primit la reclamaţie a fost cel puţin surprinzător, susţine acesta. „Mi s-a răspuns cu două puncte: Crezi că eşti singurul la Târgu-Jiu? Crezi că maşina de serviciu e numai pentru tine? Dar, vă rog să ieşiţi afară, să vedeţi ce se întâmplă la cinci metri de dumneavoastră. Au intervenit, dar nu i-au legitimat. Probabil au pactizat cu aceştia, le-au spus să plece, dar după 20 de minute s-au reîntors”, a mai spus Puiu Diaconescu.

  Avertisment verbal

  alexandra-petritaReprezentanţii Poliţiei Locale din Municipiul Târgu-Jiu au răspuns acuzaţiilor cetăţeanului susţinând că ofiţerul şi-a făcut treaba şi i-a invitat pe gălăgioşi să părăsească zona. „Echipajul Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Târgu-Jiu s-a deplasat pe Aleea Minerilor în urma unei sesizări făcute de o persoană, despre faptul că un grup de tineri deranjează ordinea şi liniştea publică. La faţa locului, poliţiştii locali i-au avertizat verbal pe tinerii în cauză, invitându-i să părăsească zona”, a precizat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

  Cetăţeanul a depus o plângere pe numele ofiţerului de serviciu în cauză legat de comportamentul acestuia faţă de el şi modul defectuos în care şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu. Poliţia Locală a demarat o anchetă disciplinară în legătură cu cele reclamate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: