spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEvenimentJandarmii gorjeni la datorie în minivacanța de 1 MAI

  Jandarmii gorjeni la datorie în minivacanța de 1 MAI

  În perioada 28 aprilie–1 mai a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi din structurile de ordine publică, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele organizate în spațiul public precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor.

  În atenția jandarmilor gorjeni vor fi asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a participanților în zona stadioanelor din Târgu-Cărbunești, Bustuchin și Stoina pe timpul desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul Ligii a 3-a și a 4-a și la Aerodromul Barza – Dănești pe timpul desfășurării mitingului aviatic.

  De asemenea, jandarmii vor avea în vedere toate locațiile unde vor avea loc aglomerări mari de oameni, care vor participa la sărbătoarea de 1 Mai:
  „Se vor intensifica măsurile de patrulare în zonele publice din Pădurea Drăgoieni unde sunt organizate manifestări cultural-artistice în contextul Zilei de 1 Mai și unde se estimează participarea unui număr mare de persoane.
  Recomandăm participanților la aceste manifestări publice să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel, iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.
  Concomitent cu misiunile de ordine publică planificate, vor fi asigurate şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la toate obiectivele aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni.
  Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
  Dacă mergeți în zonele montane, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat, să nu vă expuneți la riscuri și să solicitați sprijinul echipajelor de intervenție dacă întâmpinați probleme, prin SNUAU 112.
  Vom continua și acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în zona habitatelor piscicole naturale din județul Gorj”, a transmis IJJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: