spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăEvenimentJudecat pentru crimă în stare de libertate

  Judecat pentru crimă în stare de libertate

  criminalCaz fără precedent în justiția din Gorj. Felix Dianu, trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, este judecată pentru crimă și profanare de morminte în stare de libertate. Acesta se află doar sub control judiciar, deși este judecat pentru una dintre cele mai grave fapte din Codul Penal. Chiar procurorii au dispus această măsură, care a fost confirmată de instanța de judecată.

  Felix Dianu este considerat un Cristian Cioacă al Gorjului. El este acuzat se săvârșirea unei crime, dar cadavrul nu a fost găsit până acum. Tribunalul Gorj a admis rechizitoriul Parchetului.

  Judecat pentru o crimă comisă acum șapte ani

  Felix Dianu a fost trimis în judecată pentru o crimă pe care ar fi comis-o în urmă cu șapte ani, atunci când prietenul său, Daniel Nistor a dispărut fără urmă. Acesta a divorțat de soția sa în anul 2009. A fost afectat de despărțire și a încercat să se împace cu ea de mai multe ori, dar fără vreun rezultat. Felix Dianu avea o relație cu fosta lui soție, iar acest lucru ajunsese la urechile lui Daniel Nistor, astfel încât relația de prietenie cu Felix a avut de suferit.

  Ce s-a întâmplat în ziua dispariției

  Procurorii arată, în rechizitoriu, ce s-a întâmplat în ziua de 15 februarie 2010, când susțin că Daniel Nistor a fost ucis de prietenul său. Victima a fost dusă acasă, în satul Crețești, cu mașina de către fratele său, alături de ei aflându-se și tatăl lor. Daniel Nistor și-a rugat fratele să-i dea mașina pentru a merge în comuna vecină. Cum acesta l-a refuzat, Nistor l-a rugat pe un vecin să-l transporte. Pe drum, Daniel Nistor l-a văzut pe „Benone”, așa cum era poreclit prietenul său Dianu Felix. I-a dat vecinului 10 lei pentru combustibil și i-a spus că merge mai departe cu Felix. De atunci nu se mai știe nimic de Daniel Nistor, dispărând fără urmă. „În acest context, în care victima şi inculpatul s-au deplasat împreună cu autoturismul acestuia din urmă – inculpatul fiind persoana în compania căreia Nistor Daniel a fost văzut ultima dată, în viaţă sau în orice alt mod – pe fondul tensiunilor existente între cei doi şi a celor dintre victimă şi fosta sa soţie, DIANU FELIX i-a suprimat viaţa victimei Nistor Daniel în cadrul unei agresiuni ale cărei consecinţe detaliate din punct de vedere medico-legal rămân neclare, în lipsa cadavrului victimei. Ulterior, în vederea evitării tragerii la răspundere penală, inculpatul a ascuns cadavrul lui Nistor Daniel, acesta rămânând negăsit până în momentul de faţă”, se arată în rechizitoriu.

  Mesajele date de Felix Dianu, indicii care duc către acesta

  Procurorii au depistat o serie de mesaje pe care Felix Dianu le-a trimis după dispariția prietenului de pe telefonul acestuia ca urmare a comportamentului acestuia după dispariția lui Daniel Nistor. Astfel, el i-ar fi solicitat unei femei să o sune pe fosta soție a lui Nistor de pe telefonul și numărul victimei, pentru a-i cere să-l lase în pace pe „Heru”. Cele mai importante probe sunt mesajele care au fost date de pe telefonul lui Felix Dianu, care a folosit cartela SIM a victimei. În aceste mesaje se transmitea fratelui victimei și mai multor prieteni că este plecat în Bulgaria.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: