spot_img
7.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentLocuitorii din Narcise au blocat strada în fața Primăriei Târgu Jiu/Protestau pentru...

  Locuitorii din Narcise au blocat strada în fața Primăriei Târgu Jiu/Protestau pentru că nu au curent

  Locuitorii cartierului de case Narcise din Târgu Jiu au protestat, luni seara, în fața Primăriei Târgu Jiu, traversând permanent la trecerea de pietoni, pentru a bloca circulația. Ei spun că au rămas fără curent electric și au venit să reproșeze autorităților, în disperare de cauză, că plătesc impozit dar nu beneficiază de utilități.

  Protestatarii au ajuns la capătul răbdării, după ce au rămas fără curent electric, deși majoritatea susțin că au plătit. Oamenii au povestit că au cumpărat terenul pentru case în urmă cu mai bine de 10 ani și au acceptat să primească curent electric de la o persoană fizică, fără să rezolve, în timp, problema branșării la un furnizor de energie autorizat. Acum, curentul a fost tăiat pentru neplată, fără să se știe exact cine este de vină, iar locuitorii cartierului au venit la primărie, revoltați că plătesc impozit dar nu beneficiază de utilități.

  Viceprimarul Bogdan Bejinaru i-a invitat pe reprezentanții protestatarilor la discuții, dar le-a explicat același lucru care se știa, că Primăria Târgu Jiu nu poate interveni pentru a asigura utilitățile necesare în cartier (apă, curent, canalizare, gaze, asfalt), întrucât căile de acces nu aparțin domeniului public al Municipiului Târgu Jiu, ci sunt terenuri private.

  „Situația poate fi rezolvată doar prin cedarea căilor de acces în domeniul public al municipiului, pentru ca Primăria Târgu Jiu să le poată administra și să investească în utilitățile necesare în cartierul de case Narcise.” a transmis Primăria Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: