spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentManelist cunoscut, condamnat pentru plasare de valută falsificată. A plătit prostituate cu...

  Manelist cunoscut, condamnat pentru plasare de valută falsificată. A plătit prostituate cu bani contrafăcuți

  Ioan Daniel Stoica

  Cântărețul de manele Ioan Daniel Stoica, cunoscut sub numele de scenă „Dan Pitic”, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru plasarea de valută. Dan Pitic a fost reclamat de prostituate, care au constatat că au primit bani falși de la manelist în schimbul serviciilor prestate. Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat pe Dan Pitic la o pedeapsă cu suspendare, însă la aceasta s-a adăugat un rest dintr-o condamnare anterioară.

  „Constată că infracțiunile pentru care inculpatul Vasile Romeo a fost condamnat în prezenta cauză sunt concurente cu infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare prin sentinţa penală nr.43/2021 pronunţată de Tribunalul ARAD, definitivă prin decizia Curţii de Apel Timişoara nr.490/2021. În baza art. 38 alin. 1 C.p., art. 39 alin. 1 lit. b C.p., contopeşte pedepsele aplicate inculpatului în prezenta cauză cu pedeapsa de 1 an închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.43/2021 pronunţată de Tribunalul ARAD, definitivă prin decizia Curţii de Apel Timişoara nr.490/2021, în pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 6 luni închisoare la care se un spor de 1 an închisoare, în total 4 ani şi 6 luni închisoare, cu executarea în regim de detenţie. În baza art.104 alin.2 C.p. revocă liberarea condiţionată pentru restul de 149 zile închisoare, rest rămas neexecutat din pedeapsa de 1an, 1 lună şi 10 zile închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.345/2019 a Judecătoriei Arad, definitivă prin decizia penală nr.520/2019 a Curţii de Apel Timişoara iar în baza art.43 alin.1 C.p. cumulează restul rămas neexecutat cu pedeapsa stabilită, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de 4 ani, 6 luni şi 149 zile închisoare”, se arată în sentința Judecătoriei Târgu-Jiu, care nu este definitivă.

  Instanța de judecată a mai dispus și confiscarea unui pistol marca Berreta pe care acesta îl deținea ilegal, precum și a 301 de bancnote de 20 de euro și a 5 bancnote de 100 de euro.

  A fost arestat în lipsă

  Manelistul Dan Pitic a fost arestat în lipsă în primăvara anului 2020 pentru că se sustrăgea urmăririi penale, acesta invocând că este plecat în afara țării pentru a susține concerte.

  Acesta este acuzat că, împreună cu alți indivizi din Timiș și Arad, au pus în circulație circa 90.000 de euro falși.

  O parte din bani au fost descoperiți în Târgu Jiu. În iarna anului 2019, manelistul a venit împreună cu un prieten la Târgu Jiu și au mers să se distreze la prostituate. Prestațiile acestora au fost plătite cu bani falși, iar acestea i-au reclamat la poliție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: