spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMaronidis, prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ce povestește...

  Maronidis, prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ce povestește tatăl uneia dintre victime

  Sursa Foto Tv Sud

  Unul dintre părinţii victimelor de 15 ani ale omului de afaceri Laurenţiu Maronidis, din Târgu Jiu, reţinut sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu minore, a relatat că mai multe filmuleţe au apărut pe Internet, pe anumite site-uri specializate în difuzarea de materiale pornografice.

  Faptele ar fi avut loc în perioada 11-23 august. Scandalul a izbucnit în momentul în care familiile celor două fete de 15 ani au aflat de filmuleţele care circulau pe Internet.

  Adrian Mihuţoiu, cunoscut sub porecla „Parfum“, tatăl uneia dintre victime, spune că omul de afaceri ar fi distribuit în mod intenţionat imaginile cu scenele de sex care au fost înregistrate cu ajutorul unor camere de supraveghere: „Eu nu cred că nu ştia că acele camere video nu ştia că «bat» în acea direcţie. Ar fi putut să le oprească. El ştia ceea ce face. Imaginile sunt surprinse de camere de supraveghere video şi au ajuns în spaţiul public, fiind distribuite de el.  Din ce am înţeles de la nişte surse, astfel de filmări cu minore în ipostaze indecente se vând pe bani. Am auzit mai multe persoane că ar fi văzut pe internet acele filmări, dar momentan, nu ştiu nimic concret. Nu ştiu pe ce site. Pe mine m-a anunţat mama fetei. Era într-o stare foarte rea. Ulterior, am aflat ce s-a întâmplat şi am rămas blocat, mai ales că ştiam de ani buni“.

  „Cred că mai există şi alte victime“

  Adrian Mihuţoiu, care este şeful Cabinetului parlamentar al deputatului Gheorghe Pecingină, a spus că îl ştia pe omul de afaceri de zece ani şi că nu se gândea că va fi capabil de aşa ceva:  Îl cunosc de zece ani şi niciodată acest om nu mi-a trezit vreo suspiciune ar putea să facă aşa ceva. Fata mă anunţa că se duce la piscină cu prietena ei“.

  Acesta consideră că există şi alte victime ale omului de afaceri: „Cred că mai există şi alte victime. Nu cred că este pentru prima dată când face acest lucru“.

  „Nu mi-a trezit vreo suspiciune“

  „A fost ameninţată“

  Adrian Mihuţoiu a mai precizat că fiica sa a fost ameninţată de anumite persoane: „Fata mea mi-a spus că a fost ameninţată, că o să fie călcată cu maşina, că o să fie căutată în tot oraşul. Îi este şi frică“.

  Adrian Mihuţoiu a precizat că în băuturile răcoritoare care erau servite fetele eru puse băuturi alcoolice: „Despre acele cocktailuri nu ştiu nimic în afară de faptul că le dădea frappe în care punea rom, iar în limonadă punea vodkă. Dacă erau conştiente de asta, atunci se aflau sub presiunea lui, iar la minori nu este voie să vinzi alcool“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: