spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMisiune îndeplinită de Vas, câinele polițist

  Misiune îndeplinită de Vas, câinele polițist

  O femeie de 77 de ani, din Polovragi, a fost găsită la doi kilometri de casă, de un câine polițist. Bătrâna dezorientată era căutată de apropiați, după ce a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

  ” Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Polovragi au fost sesizați despre faptul că o femeie de 77 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. În scurt timp, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi şi voluntari, care au efectuat verificări în zonă. Pentru că în astfel de cazuri orice minut contează, la activitatea de căutare s-a alăturat și Vas, câinele de urmă, împreună cu conductorul său, Băleanu Eugen și plutonier Dobârceanu Ion din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj. După aproximativ o oră, femeia a fost găsită, teafără, într-o zonă împădurită, la o distanță de mai bine de doi kilometri de locuință. Femeia le-a relatat polițiștilor că s-a rătăcit și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

  Pentru Vas nu este prima misiune îndeplinită cu succes, acesta participând până în prezent la numeroase activități de căutare”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: