spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentO elevă a sărit de pe geamul sălii de clasă în care...

  O elevă a sărit de pe geamul sălii de clasă în care studia

  Incident la Liceul Nr.2 din Târgu Jiu. O elevă de numai 15 ani s-a aruncat de la etajul unu al școlii, după o ceartă cu dirigintele de la clasă. Fața nu a pățit nimic însă problema nu a fost, încă, rezolvată. Minora se află sub monitorizare, cazul fiind preluat de Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Gorj.

  Întâmplarea nefericită a avut loc după ora de dirigenție. Eleva era nemulțumită de nota scăzută la purtare, motiv pentru care a purtat un dialog necontrolat cu cadrul didactic. Din spusele oficialilor, dirigintele de la clasă a semnalat conducerii școlii problemele pe care le are cu minora, moment în care fata s-a suit pe pervazul geamului de la clasă amenințând că se va omorî. S-a aruncat în gol de la primul etaj, însă, ulterior a reveni singură în clasă. Au fost alertate autoritățile, fata scăpând fără nicio zgârietură.

  „O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității. În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.

  Sosit de urgență  echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.

  A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia. Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj”, au transmis oficialii Inspectoratului Școlar Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: