spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentO târgujiancă cere ajutor după ce a fost păcălită pe stradă

  O târgujiancă cere ajutor după ce a fost păcălită pe stradă

  O mămică din Târgu Jiu cere sprijin pe internet după ce a fost păcălită de persoane care acosteaza oameni pe strada promițându-le diverse lucruri. În Târgu Jiu astfel de practici au loc în zonele aglomerate și la semafor.

  Atrasă de ideea de a deveni imaginea unei companii, în schimbul unei sume de bani, femeia a căzut în plasa înșelătoriei. A rămas fără 450 de euro.

  „Probabil și dvs. ați fost abordate în zona Parang de indivizi care v-au promis ca o sa beneficiați de servicii de înfrumusețare gratuite, cerând apoi o taxa de 120 de lei (dacă nu ma înșel) pentru captarea unor imagini.
  Problema mea este ca mi-au promis ca devin imaginea unei companii de publicitate în schimbul sumei de 450 de euro (am factura, bon fiscal, contract) ca mine sunt multe persoane păgubite. Bineînțeles că la locația respectiva nu mai găsim pe nimeni,la telefon apelez mesageria vocala și nu știu cui sa ma adresez.
  Vreau sa ma îndrumați cum și unde sa depun o plângere și dacă mai sunt și alte persoane în aceeași situație, să facă același lucru. Banii nu ii vom recupera, dar măcar nu o sa mai păcălească și alte persoane”, este mesajul transmis de persoana în cauză.

  Firma cu pricina își avea sediul în spatele Hotelului Gorj iar Poliția Economică le-a călcat pragul dar probabil nu au găsit nimic pentru că și-au continuat activitatea nestingheriți. Cel mai probabil totul era legal. Nu e prost cine cere…

  Domeniul de activitate era “vast”. La început abordau mămici cu copii sau adolescenți promițând apariții în reclame sau promovarea hainelor pe internet și au continuat cu servicii de înfrumusețare pentru doamne și domnișoare. Tariful îl aflai după ce ajungeai la birou, 120 lei și dacă acceptai îți făceau câteva poze (pe care nu le primeai și tu). Dacă visai la contracte bănoase trebuia sa scoți din buzunar 400 – 500 euro.

  Când începuse să nu mai meargă și nu mai puteau ”racola” oameni, au închis și au plecat, dar nu puțini sunt cei care încă îi mai caută.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!