spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPovestea înfiorătoare a unei garsoniere din Bîlteni! Aici au fost găsite oseminte...

  Povestea înfiorătoare a unei garsoniere din Bîlteni! Aici au fost găsite oseminte vechi de 30 de ani

  Descoperire macabră făcută de un bărbat din Bîlteni. Zilele trecute, acesta s-a hotărât să modernizeze baia locuinţei pe care o cumpărase în urmă cu puţin timp, însă atunci când a demontat cada a descoperit mai multe oase îngropate sub aceasta, oase ce păreau a fi umane. La faţa locului au fost solicitate organele abilitate, care au ridicat osemintele şi le-au transportat la SML pentru stabilirea naturii acestora. Surse din cadrul anchetei arată că există suspiciunea că oasele, care au fost găsite în baie, sub cadă, ar aparţine unui copil. Mai mult decât atât, vecinii susţin că fosta proprietară a locuinţei se văita frecvent că aude plânsete de copii mici, dar şi că vede mai mulţi bărbaţi în locuinţă, însă nimeni nu o credea. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

  Un bărbat de 37 de ani a sunat miercuri seara la poliţie după ce a descoperit în baie mai multe oase îngropate sub cadă. Acesta achiziţionase garsoniera în urmă cu câteva luni şi dorea să îi aducă câteva îmbunătăţiri. Atunci când a îndepărtat cada pentru a o schimba, bărbatul a găsit câteva oase. La faţa locului au sosit oamenii legii însoţiţi de un medic legist. La prima vedere, oasele păreau a fi ale unui copilaş. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj a deschis o anchetă în acest sens.

  ,,Postul de Politie Bâlteni a fost sesizat de un bărbat de 32 de ani, din localitate, despre faptul că, în garsoniera pe care o deține pe raza comunei Bâlteni, a găsit mai multe fragmente osoase de proveniență necunoscută. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, împreună cu un medic legist, care a constatat că apelantul a achiziționat recent garsoniera, iar cu ocazia efectuării unor lucrări de renovare în baia locuinței, a găsit mai multe fragmente osoase. În urma examinării acestora, medicul legist a concluzionat că sunt foarte vechi, iar unele fragmente par a fi de natură animală, acestea fiind ridicate de polițiști și depuse la SML Gorj pentru efectuarea unei expertize antropologice. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a naturii fragmentelor osoase”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

  Surse judiciare susţin faptul că oasele sunt foarte vechi. Acestea ar avea cel puţin 30 de ani, adică ar exista din perioada în care a fost construit blocul respectiv. Nu este exclusă posibilitatea ca muncitorii care au lucrat la construcţia blocului au mâncat şi au lăsat resturile acolo. Pentru ca această situaţie să fie clarificată, oamenii legii încearcă să dea de urma primului proprietar.

  Fenomene stranii în garsonieră. Voci şi plânsete de copii

  Actualul proprietar spune că într-o noapte a simţit că cineva îl strânge de gură, însă nu a pus mare accent pe acest fapt. Înainte să facă această descoperire, tânărul mai auzise de la vecini că fosta proprietară, o bătrânică care a decedat între timp, se plângea frecvent că aude voci şi plânsete de copii.

  ,,Eu am cumpărat garsoniera de la o nepoată de-a bătrânei care, îmi spuneau vecinii, ieşea în faţa blocului şi se plângea că aude plânsete de copil din baia dânsei. Multă lume o credea nebună. Am rămas şi eu într-o seară şi mi s-a întâmplat şi mie ceva straniu şi de atunci nu am mai rămas. Simţeam că cineva mă strânge de gură şi m-am trezit cu muşcături pe limbă. Asta s-a întâmplat înainte să descopăr oasele”, a povestit cu stupoare bărbatul.

  Alţi vecini susţin că de câte ori ieşea la bancă, aceasta le povestea că vede în apartament mai mulţi bărbaţi care umblă prin casă sau care stau la o masă. Cu toţii recunosc acum că o considerau nebună.

  ,,Zicea femeia că aude voci. Ştiu că îmi spunea că vedea persoane în locuinţă. Era o bătrână liniştită, comunicativă, dar avea şi stări de astea. Nu ştiu cât de adevărat poate să fie, cine ştie ce s-o fi întâmplat. Probabil că se întâmpla ceva dacă femeia tot spunea lucrurile astea, părerea mea. La bun început oricine zicea că era dusă cu mintea, dar ea poate chiar vedea ceva. Spunea că persoanele pe care le vedea o rugau să stea la masă, sau ceva de genul acesta. Nu îi făceau nimic rău bărbaţii respectivi, doar că ea se speria foarte tare. De multe ori zicea că i-au mutat obiecte prin casă, sau că îi rupeau florile. Mi se părea aşa…nu ştiu.. o vedeam bătrână, o încurajam practic. Nu ştiu ce s-a întâmplat sau cine a stat în apartament înaintea dânsei”, a spus unul dintre vecini.

  Proprietarul care a descoperit osemintele este convins că oasele sunt de copil, mai ales că medicul legist care s-a deplasat la faţa locului a spus că este scheletul unei fetiţe. Lângă oseminte a fost găsită şi o bucăţică dintr-o cămăşuţă.

  ,,Îmi pot da seama ce fel de oase sunt. Nicidecum de pasăre sau de animale. Plus că medicul legist care a fost aici a spus că sunt oseminte de fetiţă. În afară de oase am mai găsit o bucată dintr-o cămăşuţă, bluziţă şi o pungă de plastic. Am văzut inelele de la coloana vertebrală, oasele piciorului, e clar că erau părţi ale unui cadavru uman”, a spus proprietarul locuinţei.

  Ancheta este în plină desfăşurare, urmând să fie stabilit cu exactitate dacă este sau nu vorba despre oseminte umane.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: