spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPrefectura, luată cu asalt de INFRACTORI! Au intervenit mascații

  Prefectura, luată cu asalt de INFRACTORI! Au intervenit mascații

  jandarmi-1Piața Prefecturii din Târgu-Jiu a fost închisă joi de dimineață! Grenade fumigene, petarde și focuri de armă au speriat cetățenii aflați în zonă. Mai mulți infractori cu cagule au pătruns în incinta instituției, după ce au jefuit o bancă şi au luat mai mulţi ostateci.. Jandarmii gorjeni și mascații de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Frații Buzești” din Craiova au intervenit și au pus capăt situației de urgență! Din fericire, totul a fost un scenariu bine pus la punct de către jandarmi, care au celebrat Ziua Jandarmeriei Române într-un mod cu totul inedit!

  jandarmi-3Piața Prefecturii a fost închisă traficului pietonal joi, pentru câteva zeci de minute pentru a sărbători Ziua Jandarmeriei Române. Cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la atestarea Jandarmeriei Române au fost organizate mai multe evenimente, dar și o serie de exerciții demonstrative executate cu măiestrie de efectivele Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești” din Craiova și de jandarmi de la Gorj. La spectacolul de forță regizat de Jandarmeria Gorj au asistat plini de uimire și bucurie zeci de elevi! Au urmat exerciții de dresaj cu 4 câinii de serviciu, după care a fost prezentat cel mai dinamic exercițiu, dar și alte exerciții demonstrative de luptă, denumite kata, procedee de autoapărare și luptă corp la corp ale luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Gorj și Craiova.

  jandarmi-2„Cu prilejul Zilei Jandarmeriei, IJJ Gorj și Frații Buzești Craiova au organizat exerciții demonstrative de luptă, cu câinii de serviciu, exerciții de abordare a numeroaselor situații în care se pot regăsi jandarmii. Exerciții de autoapărare, câteva procedee de karate, arte marțiale, contracararea unor atacuri, dresaj canin, modul de acțiune în cazul unei tâlhării și intervenția patrulei canine. Apoi, o patrulă de jandarmi au surprins două persoane care au spart un bancomat și după ce infractorii au luat ostatici, a fost nevoie de intervenția jandarmilor de la Frații Buzești și a celor de la IJJ Gorj. A fost o zi încununată de succes”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

  jandarmi-4jandarmi-0

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: