spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEvenimentReținuți după ce au folosit un card străin

  Reținuți după ce au folosit un card străin

  Doi gorjeni, socru și noră, au fost reținuți de oamenii legii, după ce au cheltuit bani de pe un card găsit într-o borsetă ce a fost uitată, de proprietar, într-un cărucior de cumpărături.

  Indivizii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

  ” Polițiști din  cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, două persoane, respectiv un bărbat de 53 ani și o femeie de 31 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

  Astfel, la data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că a uitat în căruciorul de marfă al unei unități comerciale din localitatea de domiciliu, o borsetă în care se aflau un telefon mobil, mai multe documente personale și câteva carduri bancare.
  Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, un bărbat de 53 ani din municipiul Târgu-Jiu și-ar fi însușit borseta și împreună cu nora sa de 31 ani, utilizând cardurile bancare găsite, ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare la diferiți agenți economici din municipiul Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei”, a transmis IPJ Gorj.

  Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea recuperării prejudiciului, iar la finalizarea acestora, dosarul penal va fi înaintat cu propunere corespunzătoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: