spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentS-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a...

  S-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-Jiu

  Un muncitor în vârstă de 32 de ani, originar din Vâlcea, care lucra în construcții la șoseaua de centură a municipiului Târgu-Jiu, s-a electrocutat cu un fir de 27.000 de volți, marți dimineață, în timp ce se afla la podul din localitatea Drăgoieni. Din fericire, muncitorul a scăpat cu viață!

  S-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-JiuS-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-Jiu

  S-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-JiuEvenimentul a avut loc, marți dimineața devreme, la scurt timp după ce echipa de muncitori începuse programul. Muncitorul din Vâlcea lucra pe o pasarelă aflată în construcție, la mai bine de 10 metri înălțime, și a atins din greșeală un cablu ce alimentează rețeaua CFR: tensiunea era de 27.000 de volți. A picat instantaneu fiind rapid observat de colegii săi, care au chemat ambulanța. Colegii săi și medicii s-au mirat că a supraviețuit! „Ne bucurăm că nu a pățit ceva mult mai grav, săracul! Din greșeală a atins cablul ăla, trebuia să mute rola și s-a electrocutat. E firul, a trecut peste cablul de înaltă de la calea ferată, a atins acolo și a fost secerat!”, a spus un coleg de al muncitorului rănit.

  S-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-JiuLa fața locului au fost trimise patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și un echipaj de la Ambulanța Gorj. Victima a fost transportată la spital. „Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie! Intervenția de salvare și acordare a primului ajutor medical a echipajelor ISU Gorj și SAJ Gorj a avut loc ca urmare a electrocutării unei persoane în vârstă de 32 ani, lucrător pe șantierul de realizare a centurii de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Din fericire, persoana electrocutată a fost stabilizată, coborâtă de la înălțime și transportată la spital, conștientă și cooperantă”, a precizat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

  Inspectorii din cadrul ITM Gorj au deschis o anchetă

  S-a curentat la 27.000 de volți și a scăpat cu viață! S-a întâmplat la Târgu-JiuPompierii care au venit să îl salveze au fost nevoiți să se asigure, că nu exista pericolul de a fi și ei electrocutați. S-a intervenit cu autospeciala de lucru la înălțime din dotarea ISU Gorj. „Inițial, exista suspiciunea că pe întreaga structură există tensiune. S-a îndepărtat sursa de curent, s-a intervenit cu autoplatforma, iar persoana a fost predată echipajului SAJ Gorj. Era stabil hemodinamic și conștient. A fost transportat de urgență la spital”, a spus Traian Șuță, de la ISU Gorj. ITM Gorj a deschis o anchetă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: