spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentȘi-a făcut nevoile pe o biserică monument istoric din Târgu Jiu

  Și-a făcut nevoile pe o biserică monument istoric din Târgu Jiu

  Mai multe persoane au fost depistate de polițiști locali în timp ce consumau băuturi alcoolice în curtea bisericii monument istoric „Sfântul Nicolae” din municipiul Târgu Jiu. Mai mult decât atât, un bărbat și-a satisfăcut nevoile fiziologice pe zidurile bisericii.

  „În data de 25.09.2021 au fost sancționate persoane care consumau alcool în curtea bisericii „Sfântul Nicolae”, un bărbat fiind surprins chiar în timp ce își satisfăcea nevoile fiziologice pe biserică“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

  Un bărbat a refuzat să se legitimeze

  De asemenea, un bărbat care a fost depistat în zona respectivă a refuzat să se legitimeze și a fost dus la sediul Poliției Locale Târgu Jiu. Mai mult decât atât, acest a amenințat și înjurat echipajul de la Poliția Locală. „Incidentul s-a petrecut în seara trecută, la ora 19:30, în zona Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”. Persoana respectivă consuma băuturi alcoolice pe trotuarul de lângă unitatea de învățământ, în fața unui magazin alimentar. Conform Legii nr. 61 din 1991 se interzice consumul de alcool în locuri publice, neautorizate în acest sens.

  De asemenea, individul a refuzat să se legitimeze și a amenințat agenții constatatori. Conform Legii nr. 155 din 2010, aceștia au dreptul să îl conducă la sediul Poliției Locale pentru stabilirea identității.

  Zona în care s-a petrecut incidentul este cunoscută pentru faptul că se strâng persoane care consuma alcool, deranjează locuitorii, dar și elevii care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”.

  în permanență echipajele Poliției Locale au în atenție unitatea de învățământ și cartierele cu care aceasta se învecinează și intervin de fiecare dată când se produc fapte antisociale.

  Pentru injuriile și amenințările săvârșite împotriva polițiștilor locali au fost întocmite documentele necesare pentru sesizarea organelor de cercetare penală“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: