spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentSinucidere în Penitenciarul Târgu Jiu! Un tânăr s-a spânzurat în camera de...

  Sinucidere în Penitenciarul Târgu Jiu! Un tânăr s-a spânzurat în camera de detenție

  Descoperire şocantă făcută la Penitenciarul din Târgu Jiu. Un bărbat de 34 de ani a fost găsit fără suflare în camera de detenţie. Supraveghetorul secţiei a fos cel care l-a găsit pe bărbat spânzurat de o ţeavă de agent termic. Poliţiştii gorjeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, fac cercetări în acest caz.

  În anul 2013, Constantin Bălan a fost încarcerat pentru săvârşirea unei fapte de tâlhărie. După aproximativ 5 ani petrecuţi în spatele gratiilor, deţinutul a ales să îşi pună capăt zilelor. În dimineaţa zilei de 17 martie, acesta a fost spânzurat lângă o ţeavă aflată în camera de detenţie. Conducerea instituţiei a solicitat imediat intervenţia Serviciului de Ambulanţă. Până să ajungă aceştia la faţa locului, medicii unităţii au efectuat manevre de resuscitare, în speranţa că viaţa deţinutului va fi salvată. După aproximativ o oră a fost confirmat decesul bărbatului.

  ,,Evenimentul s-a produs în jurul orei 11:30. A fost găsit de către supraveghetorul secţiei, în camera sa, spânzurat de ţeava de agent termic. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, în acest timp au fost efectuate manevre de resuscitare de către cadrul medical, manevrele fiind continuate de cei de la Serviciul de Ambulanţă în momentul sosirii acestora. Procedura de resuscitare a continuat timp de aproximativ 40 de minute, la ora 12.25 constatându-se decesul. Împrejurările în care s-a produs evenimentul fac obiectul unei cercetări efectuate de organele abilitate şi al unei anchete interne”, a declarat Ştefan Racoceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu Jiu.

  Conform unor surse, bărbatul nu ar fi avut un comportament care să atragă atenţia celor din jur.

  Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, efectuează cercetări pentru ucidere din culpă în cazul sinuciderii deţinutului Constantin Bălan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!