spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentStudenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în stagiu de practică...

  Studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în stagiu de practică la Jandarmeria Gorj

  Șapte studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, anul I-IV, desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj, în perioada 12 februarie – 08 martie a.c..

  Viitorii ofiţeri sunt repartizați în structurile de ordine publică, de pază și protecție instituțională, de prevenire și combatere a faptelor antisociale și juridic ale unității fiind coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada stagiului de către tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

  „Stagiul de practică are caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni de ordine publică.
  Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice, urmând ca la finalul perioadei, fiecare student să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică”, transmite biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: