spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentStudenți în practică la Jandarmeria Gorj

  Studenți în practică la Jandarmeria Gorj

  A început un nou stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj. Astfel, în perioada 13 februarie – 10 martie a.c., șapte studenţi din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” București, anii de studiu I-IV, vor cunoaște tainele acestei meserii.
  Cei șapte studenți au fost repartizați la structurile de ordine publică, pază și protecție instituțională și Juridic, iar pe întregul stagiu vor fi îndrumaţi de ofițeri stabiliți ca tutori profesionali.
  ” Au desfășurat activități de instruire specifice, le-au fost prezentate misiunile și activitățile specifice desfășurate de către Jandarmeria Gorj, urmând să se familiarizeze cu activitatea profesională a ofițerilor jandarmi în cadrul Detașamentelor unde au fost repartizați.
  La finalul stagiului de practică, studenții vor fi evaluați de către tutorii profesionali, iar rezultatele obținute pe întreaga perioadă de practică, vor fi transmise la Academia de Poliţie. Le dorim mult succes!”, au transmis oficialii IJJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!