spot_img
6.9 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăEvenimentSute de sancțiuni aplicate de polițiștii gorjeni

  Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii gorjeni

  În perioada minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, peste 230 de polițiști au acționat, zilnic, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pe arterele principale deschise circulației în județul Gorj, dar și în zonele vulnerabile și cele în care au fost prezente aglomerări de persoane.

  În acest sens, în toate cele 4 zile, polițiștii au aplicat peste 540 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale în vigoare, în cuantum de aproximativ 257.000 de lei și au fost constatate aproximativ 100 de infracțiuni.

  „De asemenea, pentru abateri la regimul circulației rutiere, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și 22 de certificate de înmatriculare. Pentru evitarea faptelor de natură penală sau contravențională, facem apel către cetățeni să respecte legea, iar în cazul în care ați luat act sau sunteți victima unei fapte antisociale, anunțați cel mai apropiat polițist, sau sunați la număr unic pentru apeluri de urgență 112”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: