spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăEvenimentTineri rătăciți în zona Țicleni

  Tineri rătăciți în zona Țicleni

  Intervenție de aproape patru ore, pentru găsirea unor tineri rătăciți. Jandarmii și pompierii gorjeni au fost sesizați despre faptul că doi tineri, aflați la o plimbare cu un ATV, s-au rătăcit în zona împădurită de lângă localitatea Țicleni.

  ” Aceștia au fost îndrumați telefonic și le-au fost transmise coordonate GPS să ajungă în localitatea Țicleni, dar au revenit, întrucât ATV-ul utilizat se defectase și nu mai puteau continua deplasarea.
  Spre locul indicat de apelant au fost trimise efective de jandarmi din Târgu-Jiu și Bărbătești precum și pompieri din Târgu-Jiu și Turceni.
  Ajunși în apropierea locului, jandarmii și pompierii s-au împărțit în echipe de căutare, zona fiind greu accesibilă datorită întunericului.
  La orele 23.45, persoanele au fost găsite de către un echipaj de pompieri, au fost preluate și coborâte în localitatea Țicleni. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale și au continuat drumul spre domiciliu.
  Recomandăm amatorilor de drumeții ca, înainte să plece la drum, să se documenteze în prealabil cu privire la traseul pe care doresc să-l parcurgă, căi de acces, să aibă asupra lor telefon încărcat și mijloace de iluminare. Totodată, să parcurgă doar trasee destinate traficului rutier, pentru a evita zonele izolate și întâlnirea cu animale sălbatice”, transmit jandarmii gorjeni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!