spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentUn adolescent și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii

  Un adolescent și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii

  Un tânăr în vârstă de 17 ani din Mediaş, arestat după ce şi-a omorât mătuşa nevăzătoare ca să-i fure banii. Trupul neînsufleţit al femeii, descoperit după o săptămână, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

  „Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În data de 15.12.2022 procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui minor în vârstă de 17 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă următoarele: În data de 06.12.2022 inculpatul, care locuia împreună cu mătuşa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaş, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii.

  În jurul orelor 22.00 – 23.00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreţinut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi, totodată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, se precizează în comunicatul, potrivit Agerpres.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: