spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentVeste reflectorizante pentru căruțași și bicicliști

  Veste reflectorizante pentru căruțași și bicicliști

  Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea indisciplinei în rândul biciciliștilor, căruțașilor, conducătorilor de trotinete și pietonilor, având drept scop evitarea accidentelor rutiere în care aceștia sunt implicați.

  „Obiectivul principal al acțiunii îl reprezintă reducerea numărului de accidente rutiere în care aceste categorii de participanți la trafic sunt implicați, precum și conștientizarea acestora asupra riscurilor la care se expun, prin nerespectarea prevederilor legale. Polițiștii au transmis bicicliștilor și căruțașilor, din localitățile Stoina și Logrești, recomandări privind importanța deținerii vestelor reflectorizante, atunci când circulă pe timpul nopții sau în zilele în care vizibilitatea este scăzută.
  Oamenii legii au distribuit acestor categorii de participanți la trafic 30 de veste reflectorizante”, a transmis IPJ Gorj.

  Polițiștii recomandă căruțașilor și bicicliștilor să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante pe timpul nopții, atunci când este ceață sau vizibilitate redusă.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!