spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăExterneCutia neagră a lui Pele, deschisă după moartea sa

  Cutia neagră a lui Pele, deschisă după moartea sa

  Marele Pele a lăsat o cutie neagră în vestiarul celor de la Santos, echipa braziliană pentru care a scris istorie. Cutia din vestiar este una misterioasă, iar Pele a cerut oficialilor clubului să o deschidă abia după moartea sa, anunță stiripesurse.ro.

  Oficialii celor de la Santos au păstrat cutia neagră pe locul lui Pele din vestiarul lui Santos. Nimeni nu s-a așezat niciodată pe acel loc.

  „Am fost în vestiarul celor de la Santos și nimeni nu stătea pe locul lui Pele. Are un spațiu unde a pus niște lucruri, imediat după ultimul meci jucat la Santos. A pus ceva într-o cutie neagră pe care a încuiat-o în dulap și a transmis că poate fi deschisă doar când el nu va mai fi. Sunt curios ce găsim acolo”, a dezvăluit Gustavo Leal, la TUDN.

  Administratorul colecției personale a lui Pele a confirmat existența misterioasei cutii negre, din vestiarul lui Santos.

  ”Cuvintele lui Pelé au fost foarte simple. Atâta timp cât clubul păstrează acest obiect, el va avea mereu mult noroc.”, a spus Rogerio Zilli.

  Sicriul cu trupul fotbalistului a fost dus pe stadionul pe care l-a iubit foarte mult, al lui Santos, după care va fi înmormântat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!