spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăExterneDmitri Medvedev, furios din cauza „unei idei a idioților din G7”

  Dmitri Medvedev, furios din cauza „unei idei a idioților din G7”

  Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a afirmat că, dacă G7 va interzice exporturile către Rusia, Moscova va răspunde prin rezilierea acordului privind transportul de cereale ucrainene prin Marea Neagră, transmite Reuters, potrivit hotnews.ro.

  Declarața sa vine în contextul în care Grupul celor Șapte (G7) ia în considerare o interdicție aproape totală a exporturilor către Rusia potrivit mai multor materiale de presă care au citat surse guvernamentale.

  „Această idee a idioților de la G7 despre o interdicție totală a exporturilor către țara noastră este din start frumoasă în sensul că implică o interdicție reciprocă a importurilor din țara noastră, inclusiv a categoriilor de bunuri care sunt cele mai sensibile pentru G7″, a scris Medvedev într-o postare pe canalul său de Telegram.

  „Într-un astfel de caz, acordul privind cerealele – și multe alte lucruri de care au nevoie – se vor termina pentru ei”, a adăugat el.

  Potrivit ultimelor informații din presa internațională, G7 discută despre inversarea abordării sale privind sancțiunile, astfel încât exporturile către Rusia să fie interzise în mod automat, cu excepția cazului în care sunt incluse pe o listă desemnată de produse care pot fi livrate către această țară.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: