spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăExterneErdogan se consideră învingător în alegerile din Turcia. Totuși, se conturează un...

  Erdogan se consideră învingător în alegerile din Turcia. Totuși, se conturează un posibil al doilea tur

  Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat într-un discurs că se află într-o poziție dominantă, având un avans de peste două milioane de voturi față de rivalul său, Kemal Kilicdaroglu, în alegerile prezidențiale.

  Erdogan este încrezător că va depăși pragul de 50 la sută din numărul total de voturi. Cu toate acestea, dacă poporul a decis că este necesar un tur doi, el va respecta decizia alegătorilor.

  „La alegeri, l-am depăşit deja cel mai apropiat rival cu aproximativ 2,6 milioane. Cred că această cifră va creşte şi mai mult odată cu rezultatele finale. Nu ştim încă dacă alegerile prezidenţiale s-au încheiat în primul tur. Dacă decizia naţiunii noastre arată că alegerile prezidenţiale s-au încheiat, atunci nu este nicio problemă. Dacă naţiunea noastră a optat să fie turul doi al alegerilor, îi respect decizia. Credem că vom termina acest tur cu peste 50 la sută din voturi. Pentru că voturile din străinătate nu au ajuns complet în ţara noastră. Numărarea continuă”, a declarat Erdogan.

  Kemal Kilicdaroglu, candidatul opoziției în alegerile prezidențiale din Turcia, a promis într-un discurs că va obține victoria în turul doi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!