spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăExterneFiica secretă a Dianei umbrește bucuria Camillei de a deveni regină consoartă

  Fiica secretă a Dianei umbrește bucuria Camillei de a deveni regină consoartă

  Sursa foto: romaniatv.net

  Informația vehiculată în presă, cum că regele Marii Bitanii are o fiică secretă cu fosta soție, Diana, umbrește bucuria Camillei de a deveni regină consoartă, reamintindu-se faptul că ea e, de fapt, amanta regală. Charles și prima lui soție, Prințesa Diana, nu au știu de existenţa acestei fiice. Mulți încă se întreabă cum s-a putut întâmpla acest lucru, anunță romaniatv.net.

  După ce s-au logodit oficial, Casa Regală a vrut să se asigure că Diana poate avea copii, iar viitoarea mireasă a fost supusă mai multor controale de specialitate. Medicii i-ar fi preluat ovule și ulterior le-ar fi fecundat cu spermatozoizi de la Prințul Charles. Zvonurile spun că unul dintre medici a furat un ovul fecundat, l-a implantat propriei soții și în acest fel s-a născut Sarah.

  A fost informația momentului la acea vreme, fix când William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară și a provocat o intensă preocupare la Palatul Buckingham.

  La un moment dat, în urmă cu câteva luni, știind de această informație, Prințul William ar fi dorit să-și întâlnească sora. La întâlnirea respectivă s-ar fi dus, până la urmă, doar soție lui, Catherine, care ar fi rămas impresionată de cât de mult seamănă Sarah cu Lady Di. Sarah ar fi fiica secretă a prinţesei Diana şi a prinţului Charles al Marii Britanii, care trăieşte la New York.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: