spot_img
36.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesNu-i dă nicio șansă lui Iordache pentru șefia PNL Gorj

  Nu-i dă nicio șansă lui Iordache pentru șefia PNL Gorj

  Primarul Liviu Cotojman nu-l vede pe Iordache câștigând șefia PNL Gorj

  Zvonurile potrivit cărora Ion Iordache ar putea ajunge lider al PNL Gorj îi nemulțumește pe primarii liberali. Unul dintre cei mai bine cotați șefi de UAT din PNL Gorj, primarul comunei Roșia de Amaradia, refuză categoric ideea că senatorul Iordache ar putea fi noul președinte al organizației județene. Liviu Cotojman speră că PNL Gorj să fie condus de un lider important.

  „Domnul senator Ion Iordache poate să revină oricând în PNL, dar nu cred că poate candida la Conferința ce va fi organizată în perioada următoare. Nu are vechimea necesară în partid. S-a pus, la centru și problema unei derogări pentru a putea candida, nu știu dacă va obține această derogare. Dar, într-o competiție cu Dan Vîlceanu, cu siguranță, ar pierde. Ion Iordache este privit ca un trădător, după ce a plecat la o altă formațiune. Sunt fel și fel de scenarii legate de candidaturi. Dacă Dan Vîlceanu ar fi blocat pentru o nouă candidatură, este de analizat situația dar, într-o astfel de situație, ne vom reorienta spre unul din cei mai importanți lideri și nicidecum nu cred că am susține varianta Ion Iordache”, a declarat primarul Liviu Cotojman pentru un radio local.

  Între timp, fostul lider, Dan Vîlceanu, nu renunță la ideea de a candida, din nou. “Avem 60 de zile, termen, să organizăm alegeri, adică finalul lunii octombrie. E timp suficient. Am anunțat deja că voi candida. Am o echipă pe care am format-o cu colegii din județ, nu văd de ce nu aș candida. Nu mi-a reproșat nimeni nimic”, a concis deputatul Vîlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!