spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăExterneLukașenko prezice extinderea războiului: 'Astăzi Ucraina, mâine Moldova, Polonia sau România'

  Lukașenko prezice extinderea războiului: ‘Astăzi Ucraina, mâine Moldova, Polonia sau România’

  Președintele belarus Alexandr Lukașenko a declarat că SUA împing Europa spre o confruntare militară cu Rusia pentru a distruge Ucraina și Belarus și a slăbi Rusia, anunță stiripesurse.ro.

  „SUA împing Europa într-o confruntare militară cu Rusia pe teritoriul Ucrainei. Ei nu își ascund planurile. S-au semnat deja contracte pentru anii următori. Adică, Ucraina va fi distrusă până la pământ. Iar scopul este de a slăbi Rusia și de a distruge Belarusul”, a declarat el sâmbătă, la forumul patriotic de la „Minsk-Arena”, dedicat Zilei Unității Naționale, potrivit agenției ruse Interfax.

  Lukașenka și-a exprimat convingerea că Statele Unite sunt instigatorii tuturor conflictelor militare din regiunea europeană. Și numai SUA, este convins președintele Belarusului, beneficiază de pe urma acestor conflicte.

  „America este singura beneficiară a ceea ce se întâmplă aici: să pună Europa la locul ei și să elimine rivalii. Astăzi Ucraina, mâine Moldova sau țările baltice, Polonia sau România. Statele Unite alimentează războiul din Kosovo, încearcă să pună presiune asupra Serbiei, aruncă cărbuni în controversa care mocnește în Karabah, tulbură apele în Siria”, a spus el.

  Washingtonul este prezent în toate conflictele politice semnificative, a mai spus Lukașenko.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: