spot_img
19.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăExterneMaimuțele din Japonia atacă copiii și bătrânii dintr-un oraș

  Maimuțele din Japonia atacă copiii și bătrânii dintr-un oraș

  Maimuțe sălbatice au atacat zeci de locuitori ai unui oraș din sud-vestul Japoniei în ultimele săptămâni, animalele fiind văzute când se strecurau în casele oamenilor pe geam și îi loveau pe la spate, în timp ce poliția încearcă fără succes să le prindă, scrie CNN, citat de Digi24.

  Cel puțin 45 de persoane au fost rănite de macacul japonez (Macaca fuscata), cunoscut și sub numele de „maimuța de zăpadă”, de la începutul lunii iulie în Yamaguchi și împrejurimile orașului, potrivit lui Yoshitaka Morishige, un oficial al prefecturii.

  Inițial, s-a crezut că responsabilă pentru atacurile repetate ar fi o singură maimuță năzdrăvană, dar acum autoritățile nu mai sunt așa de sigure. Numărul de atacuri confirmate s-a dublat în mai puțin de o săptămână.

  Printre victimele maimuțelor se regăsesc copii și bătrâni, potrivit lui Morishige. Persoanele atacate au fost zgâriate pe mâini și picioare și mușcate de gât sau de burtă, însă nu au fost raportate încă răni serioase, a spus Masato Saito, un oficial al primăriei din Yamaguchi.

  Autoritățile japoneze au pus capcane și au organizat mai multe patrule înarmate cu plase de prins maimuțe, dar după ce aceste încercări au eșuat, polițiștii s-au înarmat începând de duminică cu pistoale tranchilizante.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: