spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăExterneMotanul Larry l-a somat pe Boris Jonson să demisioneze

  Motanul Larry l-a somat pe Boris Jonson să demisioneze

  Sursa foto: wikimedia.org

  Larry, cel mai faimos motan din Marea Britanie, care locuiește de 11 ani pe Downing Street nr. 10, reședința premierilor britanici, a postat joi dimineață pe twitter un mesaj în care sugerează că dacă Boris Johnson nu demisionează va fi forțat să-și facă nevoile în pantofii lui, anunță Digi24. 

  La ora 08.00 dimineața (ora Londrei), motanul Larry a scris pe twitter că,  dacă premierul Boris Johnson nu demisionează până la ora 10.00 (ora Londrei), va fi forțat „să-și facă nevoile” în pantofii săi.

  Ulterior, Larry a transmis un alt mesaj după o oră, în care spune că și-a făcut treaba și „nu e nevoie” să-i mulțumim.

  Boris a demisionat

  Premierul britanic Boris Johnson a fost de acord să demisioneze, e drept, forțat de scandalul politic creat în jurul să, dar exact în ziua în care l-a somat motanul. Premierul a pus, însă, condiţia să rămână în funcţie până la alegerea noului lider al Partidului Conservator, care ar putea avea loc până la toamnă, anunță adevărul.ro.

  Abandonat de tabăra sa conservatoare, Johnson şi-a exprimat regretul pentru faptul că nu îşi mai poate continua mandatul de premier şi a mulţumit pentru încrederea şi responsabilităţile acordate până acum.   „Sunt foarte trist să renunţ la cel mai bun post din lume”, a declarat el, citat de adevărul.ro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: