spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăExterneParis Hilton dă o lovitură neașteptată lui Elon Musk

  Paris Hilton dă o lovitură neașteptată lui Elon Musk

  Într-un gest surprinzător, compania de divertisment „11:11 Media” a lui Paris Hilton, moștenitoarea imperiului hotelier Hilton, a decis să retragă o campanie publicitară exclusivă de pe platforma „X” a miliardarului Elon Musk, relatează CNN.

  Această mișcare vine în contextul controverselor legate de conținutul antisemit postat pe platformă și a comentariilor făcute de Musk, care au determinat și alte branduri notabile să-și retragă publicitatea de pe aceeași platformă.

  Bruce Gersh, CEO-ul și președintele „11:11 Media”, a confirmat retragerea imediată a campaniei, subliniind impactul deciziei. Aceasta reprezintă o lovitură neașteptată, mai ales că CEO-ul „X”, Linda Yaccarino, anunțase recent un parteneriat promoțional semnificativ cu compania lui Hilton, cu perspective de colaborare pe termen lung.

  În ciuda acestui pas înapoi, Paris Hilton rămâne activă pe platforma „X” cu contul ei personal, având peste 16,6 milioane de urmăritori. Între timp, platforma „X” se confruntă cu o creștere a presiunilor, având deja retrageri notabile de la companii precum IBM, Apple, Disney, Paramount, Comcast și Warner Bros., ca răspuns la îngrijorările legate de conținutul controversat și comentariile criticate ale lui Elon Musk.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: