spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăExternePlatforma de socializare Threads a Meta a atras 30 de milioane de...

  Platforma de socializare Threads a Meta a atras 30 de milioane de utilizatori în doar 16 ore

  Potrivit declarației CEO-ului Meta, Mark Zuckerberg, noua rețea socială Threads a Instagram a înregistrat peste 30 de milioane de înscrieri în doar 16 ore de la lansare. Aplicația a devenit cea mai descărcată aplicație gratuită în Apple App Store încă de la primele ore ale zilei de joi.

  Platforma de socializare dezvoltată de Meta este un răspuns la Twitter și vine în întâmpinarea utilizatorilor și agenților de publicitate care au început să se simtă frustrați de restricțiile impuse de această platformă în ceea ce privește numărul de postări citite pe zi, în încercarea de a gestiona „nivelurile extreme de utilizare a datelor”.

  În ultimele luni, au apărut mai multe alternative la Twitter, cum ar fi aplicația de mesagerie descentralizată Mastodon și proiectul Bluesky, susținut de cofondatorul Twitter, Jack Dorsey. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste platforme nu a reușit să atingă nivelul de popularitate și numărul de utilizatori al Twitter-ului.

  Este demn de menționat că unii utilizatori s-au retras de pe Twitter după ce miliardarul Elon Musk a achiziționat platforma de socializare, iar acum noua platformă Threads pare să fie o alternativă atractivă pentru aceștia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: