spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăExterneRegele Charles cel îndrăzneț. A salutat-o pe Stella McCartney cu un sărut

  Regele Charles cel îndrăzneț. A salutat-o pe Stella McCartney cu un sărut

  Spiritul plin de amuzament al Regelui Charles nu a pălit odată cu noul său rol. Acesta a salutat-o pe designerul Stella McCartney cu un sărut, potrivit dcnews.ro. 

  Regele Charles a lăsat-o cu gura căscată pe creatoarea de modă Stella McCartney, după ce a uitat cum să o întâmpine la o recepție de la Palatul Buckingham, înaintea summitului ONU privind schimbările climatice Cop27. Regele a găzduit o recepție pentru politicienii și oamenii de afaceri din întreaga lume, cu invitați de seamă printre care și prim-ministrul Rishi Sunak și John Kerry, trimisul prezidențial special al SUA pentru climă.

  Sunak a fost văzut prezentând-o Regelui pe fiica membrului trupei Beatle, Sir Paul McCartney, alături de care monarhul a lucrat de mai multe ori în trecut, când era Prinț de Wales. Charles a întâmpinat-o cu două sărutări pe obraji, în timp ce Stella a spus: „Majestate, nu știu ce ar trebui să mai fac”. Apoi a continuat: „Cred că ar trebui să fac asta acum” înainte de a face o reverență elegantă și de a pufni în râs, făcându-i pe Rege și pe primul ministru să chicotească.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: