spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăExterneTânăr acuzat de divulgarea de documente militare americane, arestat

  Tânăr acuzat de divulgarea de documente militare americane, arestat

  Un membru al Gărzii Naţionale Aeriene din Massachusetts, Jack Teixeira, în vârstă de 21 de ani, o ”persoană de interes” în ancheta cu privire la divulgarea unor documente militare clasificate americane despre Războiul din Ucraina, a fost arestat joi la Dighton, un orăşel rural situat în apropiere de Boston, a anunţat secretarul american al Justiţkiei, Merrick Garland, relatează The Associated Press, potrivit news.ro.

  Anchetatorii cred că membrul Gărzii, specializat în informaţii, a condus un grup online de discuţii pe care au fost postate documentele.

  Garland l-a identificat pe membrul Gărzii ca fiind Jack Teixeira, în vârstă de 21 de ani şi a anunţat că acesta urmează să fie acuzat de divulgare neautorizată de informaţii clasificate din domeniul Apărări naţionale.

  Agenţi FBI s-au dus joi la locuinţa lui Teixeira, la Dighton, în Massachusetts, iar agenţi tactici puternic înarmaţi l-au arestat pe tînăr, care purta un tricou şi pantaloni scurţi, în afara proprietăţii, ”fără incidente”, a anunţat Garland.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: