spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăExterneTikTok a implementat o nouă funcție

  TikTok a implementat o nouă funcție

  Sursa foto: biziday.ro
  TikTok a implementat o nouă funcție, prin care poate genera, automat, imagini pe baza unor descrieri textuale ale utilizatorilor (text-to-image). Totuși, sistemul nu este la fel de precis precum cele dezvoltate de Google sau OpenAI, anunță biziday.ro.

  Conform presei de specialitate, noua funcție poate fi accesată în cadrul unui efect/filtru din aplicație denumit “AI Greenscreen” (Ecran verde pentru Inteligența Artificială). Utilizatorii pot introduce, astfel, folosindu-se de acest efect, un mesaj text pe care software-ul aplicației îl va transforma apoi într-o imagine. Ulterior, imaginea poate fi folosită, printre altele, ca fundal pentru videoclipuri.

  Software-ul aplicației poate produce, îns,ă imagini abstracte și neclare, în multe dintre cazuri. Imaginile bazate pe mesaje text cu conținut violent vor fi însă, în mod intenționat, foarte neclare și abstracte. Același principiu se aplică și pentru mesajele care implică nuditate. Prin comparație, alte aplicații, precum Imagen dezvoltată de Google sau DALL-E 2 realizată de OpenAI, pot produce atât imagini realiste cât și ilustrații complexe și coerent prin intermediul aceleeași funcții.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: