spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăExterneUn Kennedy ar putea candida la prezidențialele americane din 2024

    Un Kennedy ar putea candida la prezidențialele americane din 2024

    Robert F. Kennedy Jr. se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din SUA din 2024, provocându-l pe președintele Joe Biden pentru nominalizarea democrată și spune că soția lui și-a dat aprobarea, anunță ziare.com.

    „Mă gândesc la asta, da. Am depășit cel mai mare obstacol, soția mea mi-a dat undă verde”, a spus Kennedy unei mulțimi din New Hampshire.

    Soția lui Kennedy, actrița Cheryl Hines, a participat la discursul de la Institutul de Politică din New Hampshire, care, de aproape un sfert de secol, a fost o oprire obligatorie în acest stat, pentru potențialii candidați pentru Casa Albă.

    Nepotul președintelui asasinat

    Robert F. Kennedy Jr, fiul regretatului senator Robert F. Kennedy și nepotul fostului președinte John F. Kennedy, se descrie pe sine ca un democrat de-o viață și a fost criticat pentru activismul său împotriva vaccinului COVID-19. Avea 9 ani în 1963, când unchiul său, președintele John F. Kennedy, a fost asasinat, iar 14 ani în 1968, când tatăl său a fost asasinat în timp ce candida pentru președinte la primele prezidențiale democrate din 1968.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: