spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăExterneUn tribunal rus a îngheţat luni toate activele Volkswagen din Rusia

  Un tribunal rus a îngheţat luni toate activele Volkswagen din Rusia

  Un tribunal rus a îngheţat luni toate activele Volkswagen din Rusia, din cauza unui litigiu cu grupul rus GAZ, acesta fiind cel mai recent obstacol în calea eforturilor de un an ale producătorului de automobile german de a-şi înceta operaţiunile în Rusia, transmite Reuters, transmite news.ro.

  Volkswagen, împreună cu alţi producători auto străini, au suspendat operaţiunile în Rusia anul trecut, după ce ţările occidentale au impus Moscovei sancţiuni fără precedent din cauza conflictului din Ucraina.

  Compania s încercat să-şi vândă activele ruseşti, inclusiv fabrica sa emblematică din oraşul Kaluga, care are o capacitate de producţie de 225.000 de vehicule pe an şi este disponibilă din martie 2022.

  Producătorul rus de automobile GAZ, care a fost contractat să producă vehicule Volkswagen la fabrica sa din Nijni Novgorod, a încercat să oprească orice vânzare ca parte a unui proces, după ce Volkswagen a reziliat acordul de producţie în august.

  În dosarele judiciare, GAZ a spus că încercările Volkswagen de a ieşi de pe piaţa rusă îi pun în pericol propriile interese şi că solicită despăgubiri de 15,6 miliarde de ruble (201,3 milioane de dolari) pentru contractul reziliat.

  Un tribunal rus a decis luni să îngheţe toate activele Volkswagen în Rusia, pe parcursul litigiului cu GAZ, au arătat documentele instanţei, lovind şi mai mult încercările VW de a-şi înceta operaţiunile în Rusia.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: