spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăExterneVladimir Putin se va retrage în 2023?

    Vladimir Putin se va retrage în 2023?

    Un fost aliat al președintelui rus a vorbit despre posibilitatea ca Putin să se retragă în curând, mai degrabă decât să fie potențial ucis într-o lovitură de stat, informează The Jerusalem Post, potrivit stiripesurse.ro.

    O sursă apropiată lui Putin a afirmat la un moment dat că „președintele își va desemna moștenitorul ales încă din acest an, în loc să riște căderea sa”, a relatat vineri publicația britanică Daily Mail. Acest lucru vine după ce popularitatea președintelui rus ar fi în cădere liberă din cauza eșecurilor militare repetate în războiul din Ucraina.

    Potrivit fostului său aliat, Putin va dori să transfere puterea succesorului său ales și să se retragă în palatul său de lângă Marea Neagră, mai degrabă decât să riște o lovitură de stat împotriva sa, similar cu ceea ce s-a întâmplat cu Gaddafi și alți dictatori.

    Mai mult, el a afirmat că Putin va căuta să renunțe la putere, să negocieze încheierea războiului din Ucraina și, de asemenea, să nu ia parte la alegerile care sunt planificate pentru 2024.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: