spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăFaza zilei27 octombrie: ziua Marinei Americane, a pisicilor negre și a colegilor morocănoși

  27 octombrie: ziua Marinei Americane, a pisicilor negre și a colegilor morocănoși

  Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare. Astăzi este ziua Marieni Americane, a pisicilor negre și a colegilor morocănoși, potrivit agerpres.ro.

  Ziua Marinei americane (#NavyDay) este sărbătorită în special în rândul militarilor din marină, după ce această sărbătoare a fost înlocuită oficial în 1949 cu Ziua Forţelor Armate (sărbătorită în cea de-a treia sâmbătă din luna mai).

  Din motive legate în special de superstiţii, pisicile negre pot fi considerate ca aducătoare de ghinion şi de aceea se confruntă cu un risc mai ridicat de a fi eutanasiate decât alte pisici şi de obicei au mai mult de aşteptat până să fie adoptate. Ziua pisicilor negre (#NationalBlackCatDay) a fost înfiinţată pentru a le arăta oamenilor că o pisică neagră poate fi pisica perfectă pentru ei şi pentru a lupta cu prejudecăţile legate de felinele cu blana de această culoare. Nu toate superstiţiile legate de pisicile negre sunt însă negative. Spre exemplu, pentru marinari, prezenţa unei pisici negre la bordul unui vas se spune că are efectul de a calma atât marea cât şi vântul.

  Ziua colegilor morocănoşi (#CrankyCo-WorkerDay) a fost gândită ca oportunitatea perfectă de a fi la rândul tău morocănos la locul de muncă, pentru a-i face pe colegii tăi să-ţi aprecieze mai mult personalitatea sociabilă şi jovială din restul anului şi pentru a le pune o oglindă în faţă colegilor care de obicei sunt morocănoşi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: