spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăxCum va fi vremea azi în Gorj

  Cum va fi vremea azi în Gorj

  Astăzi, duminică, 23 iulie 2023, vremea în județul Gorj va fi variată, cu o zi mai mult însorită în majoritatea regiunilor, cu șanse de furtuni în zona montană.

  În zonele joase, maxima zilei va fi de 32°C, iar șansele de precipitații sunt de 0%. Vântul va fi foarte ușor, oferind o atmosferă plăcută și liniștită. Pe timpul nopții, cerul va fi senin, iar temperatura va scădea la 16°C. Probabilitatea de precipitații este mică, de doar 5%, iar vântul va continua să fie foarte ușor.

  În zona montană a județului, ziua va fi însorită, dar se așteaptă posibile furtuni. Maxima zilei va fi de 28°C, iar șansele de precipitații sunt de 40%. Vântul va fi foarte ușor, creând condiții plăcute pentru turiști și vizitatori. Pe timpul nopții, cerul se va liniști, rămânând senin, iar temperatura va scădea la 17°C. Șansele de precipitații sunt reduse, de doar 5%, iar vântul va continua să fie foarte ușor.

  Soarele va răsări la 06:00 și va apune la 21:03, iar luna va răsări la 11:25 și va apune la 23:45.

  Așadar, duminică, 23 iulie 2023, gorjenii se pot bucura de o zi însorită în cea mai mare parte a județului, cu temperaturi ridicate și fără precipitații în majoritatea zonelor. Cu toate acestea, turiștii și călătorii care doresc să exploreze zona montană trebuie să fie atenți la posibilele furtuni și să fie pregătiți pentru schimbările de vreme.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: