spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăxCum va fi vremea azi în Gorj

  Cum va fi vremea azi în Gorj

  Astăzi, marți, 25 iulie 2023, vremea în județul Gorj se anunță a fi însorită, dar cu un avertisment pentru posibile furtuni.

  Maxima zilei va atinge 32°C, iar probabilitatea de precipitații este de aproximativ 40%. Vântul va fi foarte ușor, aducând o briză răcoritoare. Pe timpul nopții, cerul se va acoperi mai mult de nori, iar temperatura va coborî până la 19°C. Nu se așteaptă precipitații în timpul nopții, iar vântul va continua să fie foarte ușor.

  În zona montană a județului, aceeași tendință se menține, cu o zi însorită și posibile furtuni. Maxima zilei va fi de 32°C, iar șansele de precipitații vor fi de 40%. Vântul va continua să fie foarte ușor. Pe timpul nopții, cerul se va acoperi mai mult de nori, iar temperatura va coborî până la 20°C. Șansele de precipitații sunt reduse, de doar 5%, iar vântul va rămâne la același nivel scăzut.

  Soarele va răsări la 06:04 și va apune la 21:02, iar luna va răsări la 13:37 și va apune la 00:21.

  Astfel, locuitorii și turiștii din Gorj trebuie să fie pregătiți pentru o zi însorită, dar să fie conștienți și de posibilele furtuni ce pot apărea pe parcursul zilei. Este recomandat să fie precauți și să se informeze constant despre schimbările meteo, pentru a evita eventualele neplăceri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: