spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăCulturaAtelierele lui Moș Crăciun, la muzeu

  Atelierele lui Moș Crăciun, la muzeu

  Deși afară încă e cald, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” au demarat Atelierele lui Moș Crăciun. Asta pentru că, de la 1 Decembrie, toată lumea vrea să aibă casa decorată de Sărbători.

  Tema de vineri a fost „Luminăm Crăciunul”, iar micuții prieteni ai muzeului de la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu, clasa a II-a, călăuziți în ale învățăturii de Claudia Nadolu, au fost prezenți, ca în fiecare lună de când a început școala. De asemenea, în a doua serie au venit participanții care s-au înscris individual, pentru că există și această posibilitate. Cu toții și-au confecționat decorațiuni pentru masa de Crăciun, fiecare după imaginația lui, lucrările fiind una mai frumoasă decât alta.

  Din program a făcut parte și vizitarea expozițiilor nepermanente de pictură, sculptură și arhitectură, ce pot fi admirate, în această perioadă, la muzeu.

  Vinerea nu se mai vând bilete pentru ziua în curs!

  Ce trebuie știut, de acum înainte, e că, așa cum este precizat și pe afișul lunii noiembrie, vinerea nu se mai vând bilete decât pentru săptămânile următoare. S-a luat această decizie, pentru a putea fi pregătite materialele necesare exact pentru numărul de participanți înscriși. De asemenea, cine dorește să vină la aceste activități educațiv-recreative, care au loc în fiecare vineri, cu excepția sărbătorilor legale, trebuie să știe că e necesar să se înscrie și să cumpere bilete din timp, pentru că numărul locurilor este limitat.

  Organizatorul activităților, care fac parte din Programul de Educație Muzeală, este Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: