spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAvalanșe de cereri pentru vaccinare în Târgu Jiu “Am avut peste 100...

  Avalanșe de cereri pentru vaccinare în Târgu Jiu “Am avut peste 100 de solicitări pe zi”

  Cerere mare de vaccinare la centrul din incinta Stadionului Municipal Târgu Jiu. Speriați de numărul mare de infectări, gorjenii neimunizați solicită vaccinarea. Deja sunt cereri și pentru doza a treia.

  “Din data de 28 septembrie o să înceapă să se imunizeze persoanele vaccinate și cu a treia doză. A venit o adresă de la centru prin care toate centrele de vaccinare, de la nivelul județului Gorj, o să redevină active, programul va fi 12 ore. În fiecare zi avem o machetă pe care trebuie să o completăm. Sunt unele centre care, dacă nu pot asigura personalul medical, o să aibă un program redus ,de șase ore”, a transmis directorul DSP Gorj, Narcis Stoian.

  Vaccin la preferință

  La centrul de la stadion, în ultimele zile s-au înregistrat peste 100 de solicitări, zilnic. “A fost nevoie să revenim la program normal. Avem adresabilitate foarte mare, zilnic peste 120 de persoane. Sunt cereri destul de multe atât din partea celor care doresc doza a treia cât și din partea celor care doresc să se vaccineze cu prima doză. În privința vaccinului, părerile sunt împărțite, jumate- jumate. Sunt solicitări și pentru Pfizer și pentru Johnson, în funcție de preferințele fiecăruia”, a transmis medicul coordonator Ionuț Pantiși.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: