spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăAdministratieCe sume a încasat Primăria Târgu Jiu, după taxarea diferențiată a parcărilor

  Ce sume a încasat Primăria Târgu Jiu, după taxarea diferențiată a parcărilor

  Aproximativ două milioane de lei a încasat Primăria municipiului Târgu Jiu, de la începutul anului și până în prezent, în urma încheierii contractelor pentru parcările de reședință, cu taxă diferențiată, în funcție de numărul de ore rezervate.

  Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, la nivelul orașului există 13.000 de locuri de parcare de reședință, iar până în prezent s-au încheiat aproximativ 9.800 de contracte.

  Dintre acestea, aproximativ 6.400 au fost încheiate cu folosință 16/24 de ore, iar peste 3.400 cu 24/24.

  Cei mai mulți bani, din parcările de 24/24 de ore

  Primăria Târgu Jiu a încasat peste 1,2 milioane de lei în urma încheierii contractelor cu folosință 24/24 ore și peste 750.000 de lei pentru restul parcărilor.

  Procesul de încheiere a contractelor continuă. Mai sunt de încheiat peste 3.000 de contracte, astfel încât s-ar putea atinge un nivel al încasărilor de trei milioane de lei.

  Acest nou mod de taxare diferențiată a parcărilor de reședință pentru cetățenii ce locuiesc în blocurile din Târgu Jiu s-a introdus din acest an, printr-o hotărâre a consiliului local. Cine dorește parcare 24 de ore din 24 plătește 360 lei/an, iar cine vrea să plătească mai puțin, sau nu are nevoie de parcare între orele 8.00 și 16.00 plătește 120 lei/an.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Dar promisa masina de ridicari, pentru ocuparea abuziva a locurilor de parcare, cand va deveni functionala? Sau are acelasi parcurs ca si modernizarea Caii Eroilor! Domnule Primar mai aburesti mult timp cetatenii orasului?

  2. Rusine!!!! Platim atatea taxe si nu poti sa mai opresti masina sa-ti mai iei o paine fara sa platesti la tot pasul. De unde atatia bani, cand deabia ne mai ducem zilele cu preturile astea si onor domnul primar se lafaie pe salariu de nu-i incape in buzunare. Nici in Bucuresti nu intalnesti asa jecmaneala. De neimaginat cum isi bat joc de noi. Sa mai astepte voturi la alegeri!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: