spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesConcedieri colective, salariații Minprest Serv în alertă! Directorul David a semnat pentru...

  Concedieri colective, salariații Minprest Serv în alertă! Directorul David a semnat pentru reducerea posturilor cu 20%

  Ultimele informații apărute dinspre Complexul Energetic Oltenia sunt îngrijorătoare pentru salariații Minprest Serv Rovinari, care nu mai au certitudinea locurilor de muncă. Asta, urmare a unei adrese venite dinspre companie, care anunță „posibilitatea diminuării volumului de servicii și al bugetului total aferent cu 20% pentru Divizia Minieră”, doar pentru salariații Minprest.

  Practic, se intenționează reducerea posturilor de la toate unitățile miniere cu 20%, fără a se preciza de când se va intra în vigoare cu aceste noi măsuri.

  Acest document nu a ajuns încă la Minprest, dar este semnat și înregistrat marți la sediul CEO. Constantin David, directorul Direcției Miniere, semnează acest document prin care 20% din personalul Minprest aferent acestei direcții ar rămâne fără loc de muncă.

  Drept urmare a acestui document, sindicatul reprezentativ din Minprest a luat poziție și anunță că nu va lăsa lucrurile așa, sindicaliștii nefiind de acord cu reducerea potențială a 20% dintre posturi. Se face apel la toate partidele politice să se implice în salvarea locurilor de muncă pentru angajații Minprest Serv. Cosmin Bivolaru, liderul Sindicatului Liber Alfa Minprest, anunță că se fac acum adrese oficiale către partidele politice, CEO, premier și conducerea Minprest, pentru a se opri punerea în practică a acestui document.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Trebuie reamintit salariator Minprest ca, conform protocolului cu PSD societatea e arondara PNL….deci omul lui Iordache conduce aceasta societate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: