spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDeputat: E o măsură bună să se reducă numărul de consilieri din...

  Deputat: E o măsură bună să se reducă numărul de consilieri din CEO, primării și CJ

  Un parlamentar de Gorj este de părere că măsurile de austeritate sunt bine venite, atât în companiile de stat, cât și în sectorul public. Claudiu Manta, deputat de Gorj, a precizat că inclusiv la Complexul Energetic Oltenia ar fi trebuit să fie luate asemenea măsuri, care vor avea rolul de a reduce costurile.

  De exemplu, la Complexul Energetic Oltenia, indemnizațiile membrilor Directoratului ar trebui să fie reduse cu 50%. De asemenea, de tichete de vacanță vor avea parte numai angajații cu până în 8.000 de lei net lunar. Rămâne de văzut cum vor fi aplicate măsurile pentru ca veniturile salariaților din producție să nu fie afectate.

  „Și la Complexul Energetic Oltenia se va aplica măsura cu o reducere a numărului de consilieri, tăierea tichetelor de vacanță pentru cei cu salarii mari. Se vor reduce și indemnizațiile pentru cei din conducere. E o măsură bună să se reducă numărul de consilieri din CEO, primării, consiliile județene.”, susține deputatul de Gorj Claudiu Manta, parlamentar ales pe listele PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: