spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDestăinuiri din viața Ornelei Pasăre! Artista a fost la un pas de...

  Destăinuiri din viața Ornelei Pasăre! Artista a fost la un pas de moarte!

  Este frumoasă, talentată și trăiește o poveste de dragoste minunată, dar cu toate acestea a încercat să fie mereu discretă. Ornela Pasăre Lupu, căci despre ea este vorba, a povestit pentru „Impact în Gorj” detalii picante din viața sa. Acesta a mărturisit cum și-a cunoscut soțul și ce emoții a avut la cererea în căsătorie, dar și prin ce momente cumplite a trecut atunci când a fost la un pas de moarte, după ce un avion în care se afla a fost gata să se prăbuşească într-o prăpastie.

  ornela 1

  Și-a început cariera muzicală la doar 5 anișori

  Frumoasa blondă din folclor s-a născut pe 12 august 1984, în orașul lui Brâncuși, iar mama sa a decis ca minunea ce i-a schimbat viața să se numească Elena Ornela. Ursitoarele au fost generoase, iar pe lângă chipul frumos, i-au oferit și un talent ce astăzi a transformat-o pe gorjeancă în ceea ce este, o artistă. La vârsta de doar 5 anișori ajunge pe scenă, iar de atunci s-a aflat într-o continuă ascensiune.

  Reporter: Când a fost primul contact cu muzica și pe ce scenă ai debutat?

  Ornela Pasăre Lupu: Am început să cânt de la o vârstă foarte fragedă și am debutat pe scenă încă de la grădiniță, la vârsta de 5 ani și, bineînțeles, am participat la foarte multe concursuri de muzică populară, obținând locuri fruntașe.

  Rep.: Cum a fost copilăria ta? Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie?

  O.P.L.: Am avut o copilărie extrem de frumoasă și mulțumesc bunului Dumnezeu și familiei pentru faptul că m-au susținut și mi-au fost alături în tot ceea ce am realizat. Am foarte multe amintiri frumoase din copilărie, însă o amintire specială a fost atunci când am obținut locul I la concursul „Vedete în devenire” – Radio Oltenia Craiova.

  ornela 4

  La un pas să se prăbușească avionul

  Totuși, viața sa nu a fost numai în nuanțe de roz, iar la un moment dat, a avut de depășit și obstacole. Cel mai greu a fost în momentul în care se afla într-un avion, iar aparatul de zbor a fost la un pas să se prăbușească.

  Rep.: Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut de-a lungul vieții tale?

  O.P.L.: Am participat în calitate de copilot la un miting aerian de acrobație cu un avion de mici dimensiuni, totul a mers bine, însă la aterizare avionul a rămas fără frâne și a fost la un pas să se prăbușească într-o prăpastie, dar din fericire în urma acestei întâmplări m-am ales doar cu câteva contuzii.

  A renunțat la cariera de fotomodel pentru muzică

  Însă atunci când destinul unui om a fost așternut frumos în cartea vieții, nimic nu-i stă în cale. Așa se face că după nefericitul eveniment, frumoasa blondă a avut din nou noroc. Debutul în televiziune l-a avut datorită lui Costi Ioniță, acesta fiind un mentor pentru tânăra artistă. Pentru a fi promovată așa cum trebuia, Ioniță a realizat chiar și un hit cu artista.

  Rep.: Care a fost cel mai dificil moment din cariera ta muzicală? Dar cel mai frumos?

  O.P.L.: Momente dificile în cariera mea nu au fost, însă am avut greutăți în momentul în care a trebuit să mă acomodez în București, iar timpul meu a început să se împartă între cursurile de la Conservator, cariera de manechin și muzică. Am reușit cu mari eforturi să le îmbin o perioadă, însă la un moment dat am renunțat la cariera de fotomodel și am ales cariera muzicală, pentru că muzica este viața mea și nu mă văd făcând altceva.

  Cel mai frumos moment al carierei mele muzicale a fost debutul în televiziune alături de COSTI IONIȚĂ, ce mi-a îndrumat pașii în cariera muzicală. Punctul culminant al colaborării noastre a fost hit-ul „Așa-i viața omului”, cântat în duet cu acesta.

  ornela 3

  Un nou album pentru fanii săi

  Rep.: Cum se numește ultimul album lansat?

  O.P.L.: „De copil plecai în lume” este numele albumului muzical ce l-am realizat împreună cu maestrul Aurel Blondea, dirijorul Ansamblului „Doina Gorjului”, iar melodiile care au avut cel mai mare succes au fost cele de dragoste, printre acestea fiind „Ce-ați face bărbaților”, „Lenuța bat-o norocul” și altele.

  „În unele melodii mă regăsesc și eu”

  Cântecele Ornelei Pasăre sunt inspirate din trăirile celor din jurul său, însă în multe versuri se regăsește și artista. Toate au la bază același sentiment profund care unește oamenii de pretutindeni: iubirea!

  Rep.: Melodiile tale sunt inspirate și din trăirile personale? Ce anume te inspiră?

  O.P.L.: Melodiile sunt inspirate din trăirile și sentimentele oamenilor, iar în câteva dintre acestea mă regăsesc și eu. Bineînțeles că mă inspiră cel mai frumos sentiment uman, dragostea.

  „Fiecare zi este o nouă provocare a sentimentelor noastre”

  ornela 2

  Și la capitolul dragoste, Ornela Pasăre Lupu a fost o norocoasă. Are alături de ea un bărbat care o iubește necondiționat, iar cererea în căsătorie a fost de vis.

  Rep.: În altă ordine de idei, aș vrea să ne povestești câte ceva despre povestea de dragoste pe care o trăiești. Cum l-ai cunoscut pe soțul tău?

  O.P.L.: Trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de soțul meu, care este sufletul meu pereche, iar pentru noi fiecare zi este o nouă provocare a sentimentelor noastre. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la o cursă de karting.

  Rep.: Cum te-a cerut în căsătorie?

  O.P.L.: A fost o surpriză, nu am știut nimic, mi-a zis că mă duce să mă plimbe cu avionul, iar în timpul zborului m-a cerut în căsătorie și mi-a dăruit un inel de logodnă.

  Rep.: Ai fost vreodată părăsită, ai suferit din dragoste?

  O.P.L.: Mă consider o norocoasă pentru că niciodată nu am fost părăsită și nu am suferit în dragoste.

  Rep.: Ai înșelat vreodată vreun iubit pe care l-ai avut?

  O.P.L.: Nu, pentru că sunt o persoană extrem de sensibilă și merg pe premiza că „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.

  Rep.: Care este cea mai tristă amintire a ta? Dar cea mai frumoasă?

  O.P.L.: Cele mai triste amintiri au fost momentele în care mi-am pierdut cei doi bunici, de care am fost extrem de atașată. Cele mai frumoase amintiri sunt nunta noastră și luna de miere petrecută în Marea Caraibelor.

  Rep.: Îți dorești copii în viitorul apropiat?

  O.P.L.: Bineînțeles că îmi doresc foarte mult copii – doi sau trei copii, însă vreau să mai copilăresc.

  Visuri mărețe

  În ceea ce privește viitorul, frumoasa artistă se vede un om la fel de fericit și peste ani, doar că își dorește anumite schimbări. Vrea copii și se visează pe cele mai mari scene din țară și străinătate.

  Rep.: Cum crezi ca va fi viața ta peste 10 ani? Atât profesional cât și personal.

  O.P.L.: Viața mea o văd la fel de frumoasă ca acum, alături de familia mea, copii mei, iar pe plan profesional mă văd concertând pe cele mai frumoase scene din țară și de peste hotare, întrucât sunt extrem de pasionată de ceea ce fac, iar valorile muzicii populare vreau să le transmit celor care vin după noi, pentru că muzica populară reprezintă neamul românesc oriunde în lume.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!